Kester Human Work 

Voor positieve verandering 


Het leven is je plek vinden. Elke rolwissel die je ondergaat is een verandering. En elke verandering brengt onzekerheid en vragen met zich mee. Hoe verhoud jij je tot je nieuwe rol? Waar en hoe kom jij als mens, als werknemer en als partner het beste tot je recht? Bij het vinden van de antwoorden – en die zijn er - help ik. Met Kester Human Work stimuleer ik positieve verandering op een praktische en resultaatgerichte wijze. Door inzichtelijk te krijgen of én waar jouw kwaliteiten, talenten en expertises optimaal worden benut. Dat doe ik individueel en op teamniveau. 


Blog


Richting geven

De wereld verandert, wiebelt, trekt en duwt aan alle kanten. Ook de wereld tussen je oren. Niet vreemd dat je soms vastloopt op de weg die altijd zo vanzelfsprekend leek. Het is mij ook gebeurd. Gelukkig zou ik bijna zeggen. Het klinkt misschien vreemd, maar ik heb richting gevonden door richting uit het oog te verliezen. Wat ik uit die periode heb omarmd is mijn kwaliteit tot verbinden met mijn innerlijke zelf en met de ander. Mensen bij elkaar brengen, luisteren, kijken naar iemands kwaliteiten en samen zoeken naar handvatten om te verbeteren wat goed is.

"...ik heb richting gevonden door richting uit het oog te verliezen"


In de natuur staan we open

 

Waar is het beter en fijner verbinden dan in de natuur. We maken er allemaal deel van uit, ook al dwalen we er soms teveel en te ver vanaf. In de natuur staan we open. Om te luisteren, te delen en te voelen. Voor mij is de natuur letterlijk vormend geweest. Mijn ouders hadden een tuindersbedrijf. Aspecten als planten, zaaien, het groeien naar mooie flora, verzorgen. Allemaal elementen die centraal staan in een verandering en ontwikkeling.