.

Over mij.

 

Als kind groeide ik dicht bij de natuur op en heeft alles wat groeit en bloeit mij geïnspireerd. Ieder jaar zorgden mijn ouders dat duizenden zaadjes de kans kregen zich te ontplooien tot de mooiste bloemen. En kregen bomen en struiken de ruimte zich verder te ontwikkelen.

 

Hoe ze dat deden? Nou eigenlijk heel eenvoudig, door de juiste voeding, aandacht en leefomstandigheden te creëren die nodig zijn om te kunnen groeien. Dat zijn ook de basisingrediënten die wij mensen nodig hebben, om ons te kunnen ontwikkelen tot de beste versie van onszelf. Het enige verschil is dat wij mensen de regie in de meeste gevallen zelf in handen hebben, ook al ervaren we soms van niet.

 

Mijn carrière is een zoektocht geweest. Wil ik net als mijn ouders werken met mijn handen of kies ik voor een andere richting? Ik heb zelf de regie genomen en ben daarmee tegen veel obstakels aangelopen. Ik heb zélf ervaren hoe moeilijk het is dicht bij jezelf te blijven, een eigen pad te kiezen en daar niet meer van af te wijken. Met coaching, zelfreflectie, yoga en de nodige literatuur ben ik tot mijn kern gekomen. Een ongelofelijk lastig proces. Ik heb geleerd onbekende paden te bewandelen en buiten mijn comfortzone te gaan om zo te kunnen groeien. Dit is mijn vak en mijn passie geworden.

 

Een eerlijk ontwikkelproces start met zelfreflectie, zonder oordeel en verwachtingen naar jezelf kijken. Het helpt je dieper liggende verlangens te ontdekken en te realiseren. In coaching met mij staat het blijven afstemmen op jouw natuur centraal. Ik daag je uit om te leren het beste uit jezelf te halen.

 

Ik vond mijn passie en ik help je graag jouw passie te vinden!